Balayage by Patricia

Helaas nam ik geen vóór foto van deze mooie jonge dame, maar de ‘na’ foto wil ik jullie wel graag laten zien!

Mijn klant kwam de kapsalon binnen met donker gekleurd haar met een uitgroei van ongeveer 7-10 cm. Zij wilde zo graag weer blond zijn voor de zomer dat we een eerste stap die richting op hebben gedaan. Ik heb haar hele haar ingezet met een balayage techniek dmv toepage. Die techniek geeft mij de ruimte om het haar goed te verzadigen met het benodigde product om het beste resultaat te behalen. Nadat ik de juiste lichtheid had bereikt, heb ik alles uitgespoeld en een ‘colormelt’ techniek toegepast van aanzet tot punt, waar bij ik als basiskleur een kleur gekozen heb die dicht bij de natuurlijke kleur van mijn klant ligt.

Zou jij ook een balayage behandeling willen boeken of zou je graag eens horen wat de mogelijkheden voor jou zijn? Je kunt ons bellen of mailen en vragen naar de beautiful balayage with rootshadow of een afspraak maken voor een (gratis)persoonlijk advies. Online boeken voor deze kleurbehandeling is niet mogelijk omdat wij op maat werken. Evie Style is de kapper in Rotterdam, gespecialiseerd in Balayage en vlakbij metrostation Blaak. Wij zijn dus gemakkelijk te bereiken.
Wij zien je graag bij ons in de salon!

 Liefs,

Patricia

Topstylist

Wil je ook balayage?

Bij Evie Style weten we precies van welke kleuren je mooier word, en passen wij kleurtechnieken toe voor de allermooiste balayage's.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!