Beyond Matte Liquid Foundation

Maak kennis met de Beyond Matte Liquid Foundation, een semi matte foundation met een mooie dekking en heel veel voordelen. Lees gauw verder!

Zou de Beyond Matte Liquid Foundation iets voor jou zou kunnen zijn?
Ben jij ook opzoek naar een wat mattere vloeibare basis (foundation)? En kun je niet wennen aan een poeder foundation? Jane Iredale zocht naar de meest innovatieve plantaardige ingrediënten om een vloeibare foundation te creëren. Uiteindelijk kwam daar de Beyond Matte Liquid Foundation in 18 tinten. Hou je niet zo van shine, maar liever wat matter, dan is het echt iets voor jou! Je huidtype speelt wel een belangrijke rol, daarom kun je het beste even komen testen bij Evie Style.

Dit is wat je moet weten over de Beyond Matte Liquid Foundation
Het is een echte make up multitasker, een 3-in-1 product, een primer, concealer en foundation. Dit maakt het perfect voor ons vrouwen ‘on the road’. Je hoeft je geen zorgen te maken over het aanbrengen van een primer omdat deze foundation het uiterlijk van de huid al gladmaakt. Nog een ander groot voordeel, je kunt overal waar je normaal een concealer draagt, extra dekking toevoegen. Of later op de dag een extra laagje foundation aanbrengen om je make up basis mooi bij te werken.

Je bent Selfie-Ready, want de Beyond Matte Liquid Foundation heeft een semi-matte, fotoklare afwerking. Je huid ziet er glad, glansvrij en stralend uit. Waar sommige matte foundations je huid een doffe uitstraling kunnen geven, met Beyond Matte Liquid Foundation is dat voorbij!

Gezonde ingrediënten die goed zijn voor je huid
Jane Iredale staat voor Clean Beauty, cruelty free, talc free en veganistisch. De formule bevat een gepatenteerd mengsel van selderijzaadextract, lijnzaadextract, peptiden en hyaluronzuur. Selderijzaad en lijnzaadextracten worden gecombineerd om een milieuvriendelijk ingrediënt te creëren dat PortTect ™ wordt genoemd. Dit ingrediënt brengt stevigheid, toon en dichtheid aan je huid. Het helpt ook de structuren te versterken die je poriën strak houden. Peptiden minimaliseren het uiterlijk van glans en bevorderen een gladde, semi-matte, fotoklare afwerking. Hyaluronzuur en Tamarindezaadextract worden gecombineerd om een ingrediënt genaamd Xilogel® te creëren. Het verbetert het vermogen van de huid om zijn elasticiteit te verbeteren. Het verzacht en hydrateert ook de huid. De keuze uit 18 tinten betekent dat de formule daadwerkelijk wordt aangepast aan iedere huidtint! Toepassing is eenvoudig omdat Beyond Matte Liquid Foundation 3-in-1 is, waardoor het aanbrengen gemakkelijker gaat dan ooit! Plaats de foundation gewoon op je huid en meng deze met de meng- / contourborstel of je vingers.

 

Zien we jouw voor een make up touch?

 

 

Heb je weleens een make up workshop gevolgd bij Evie Style?

We kijken samen met jou welke make up het mooiste bij je past! We leren je jezelf mooi op te maken met gezonde make up!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!