Wat is BIAB?

“BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer.  Je kunt BIAB ook als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid. BIAB zijn er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten.

BIAB is de nieuwe nageltrend en dat komt door de natural look. De klanten houden steeds meer van een cleanen natural look. Naturel en super verzorgd horen wij onze klanten vaak zeggen.

BIAB Builder In A Botte

Wat doet BIAB voor je nagels?

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven, de kans op scheuren is heel klein. Ook voedt Biab je nagels, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels echt veel steviger zijn. Wij adviseren wel altijd om bij ons in de salon de Biab te laten verwijderen.

Prijzen:

  • Biab Manicure €58,-
  • Biab with Gelcolor finish € 65,-
  • Biab Manicure & Removal € 65,-

Voor wie is BIAB geschikt?

Voor iedereen die altijd mooie en verzorgde nagels willen. Maar ook voor mensen met poreuze of dunne nagels. Of gewoon als je zekerheid wil dat je nagels 3-4 weken perfect blijven zitten, zeker met een gellak erover. Ook voor nagelbijters biedt BIAB uitkomst: je kunt bijvoorbeeld in het begin om de 2 weken komen voor een Biab behandeling waardoor je na een aantal behandelingen een langer nagelbed kunt krijgen. 

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?