Clean Beauty

Het is inmiddels een echte trend in de beautywereld: ‘Clean Beauty’. Allemaal proberen we dagelijks zo vers mogelijk te eten, genoeg te bewegen en een gezond leven te leiden – en dat terwijl we onszelf ‘s ochtends (onbewust) met tientallen slechte stoffen insmeren voor we het huis verlaten. Niet bepaald liefdevol voor ons lichaam! De Clean Beauty trend gaat over producten die heel zorgvuldig en bewust zijn geproduceerd. Producten zonder bekritiseerde ingrediënten. We vertellen je er graag meer over!

Wat is Clean Beauty?

Hoewel vele merken ‘Clean Beauty’ op allerlei verschillende manieren uitleggen (bijvoorbeeld als dierproefvrij, met SPF, biologisch), is er niet één uitleg de enige correcte uitleg. Waar iedereen het wél over eens is, is dat Clean Beauty gezonde ingrediënten bevat, verantwoord is geproduceerd, hypoallergeen is, dermatologisch is getest en geen zogenaamde ‘fillers’ bevat (dit zijn opvullende ingrediënten die niks toevoegen aan de werking van het product).  Clean Beauty betekent niet per definitie ‘natuurlijk’, ‘veganistisch’ of ‘zonder synthetische stoffen’. Sommige stoffen uit het laboratorium kunnen juist een heel gunstige werking op de huid hebben. Kortgezegd is Clean Beauty een combinatie van het beste van de natuur én de mens! Zonder onnodige toevoegingen.

 Waarom de Clean Beauty trend?

Vandaag de dag heeft de beautyindustrie veel vrijheid. De regels voor de inhoud van beautyproducten zijn niet altijd even duidelijk, en de regulering van ingrediëntenlijsten is niet altijd zwart-wit. Hierdoor is het soms moeilijk te achterhalen wat er nu precies in jouw potje of flesje zit. Net als wij zijn er vele beauty liefhebbers die klaar zijn met de onnodige en slechte stoffen in cosmetica en skincare. De Clean Beauty revolutie is begonnen!

Take control of what you put on your skin

Schoonheid smeer je niet zomaar op: het komt van binnenuit. Wanneer je lief bent voor je lichaam en je huid, je lekker in je vel zit en zelfverzekerdheid uitstraalt, ben je op je allermooist. Clean Beauty producten dragen hieraan bij en helpen je bij het benadrukken van je natuurlijke schoonheid. Daarom werken we bij Evie Style alleen met Clean Beauty producten!

Clean products for a flawless look

De producten in onze salon gaan perfect samen met de huidige Clean Beauty trend. Zo ook het prachtige merk Jane Iredale. 

Benieuwd naar Clean Beauty en wat dit soort producten voor jouw huid kunnen betekenen? Kom langs in de salon en we vertellen je er met liefde over!

Liefs,

Desiree

Make-up Artist & Hairstylist

Iets voor jou?

Benieuwd naar Clean Beauty en wat dit soort producten voor jouw huid kunnen betekenen? Kom langs in de salon en we vertellen je er met liefde over!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?