De perfecte wenkbrauw

Wat wenkbrauwen kunnen doen met je uitstraling

Wenkbrauwen staan centraal in de wereld van make-up en mooie wenkbrauwen kunnen je een hele mooie uitstraling geven. Wist je bijvoorbeeld dat wenkbrauwen iets kunnen zeggen over hoe je overkomt op anderen? Het geeft je meer expressie en uitdrukking. Om mooie volle wenkbrauwen te krijgen, adviseer ik het volgende te doen. Hoe de vorm van de wenkbrauw moet zijn, is voor iedereen anders, omdat elke vorm van het gezicht anders is. Laat je daarom ook niet altijd verleiden naar het ‘modebeeld’. Wat er indrukwekkend uitziet op je beste vriendin of favoriete beroemdheid, is misschien niet de beste vorm voor jou. Tijdens de make up workshop bij Evie Style leren we hier alles over en doen we het graag even voor. Ook kun je natuurlijk gewoon even binnenlopen voor een advies en het kiezen van de juiste kleur.

Hoe kies je de juiste vorm wat bij je past?
Zoek eerst het beginpunt van je wenkbrauw. Houd om dat te doen het potlood verticaal tegen de brug van je neus, vlak naast je neusgat; markeer die plek met het potlood. Markeer vervolgens het eindpunt door het potlood te draaien zodat het uitgelijnd is met de buitenste ooghoek. Verbind de twee stippen met één lichte, gelijkmatige lijn. Gebruik een wenkbrauwpotlood met een fijne punt (probeer ons intrekbare wenkbrauwpotlood van Jane Iredale) om de bovenkant van de wenkbrauw te tekenen en vul de wenkbrauw als het ware op met een mooie wenkbrauw poeder. De Jane Iredale ‘Great shape kit’ is hier perfect voor. Dit is een waterbestendig poeder voor een natuurlijke kleur. Verkrijgbaar in de kleuren; Ash blond, Blond en Dark brunette. Doe dit met strijkende bewegingen richting de buitenkant van de wenkbrauw, dan krijg je een mooi natuurlijk effect.

  How to use Retractable Brow Pencil

De perfecte ‘brow shape’ voor je gezichtsvorm
1.Voor een rond gezicht: om de ronding in het gezicht te minimaliseren, richt je het buitenste derde deel richting de bovenkant van het oor.
2.Voor een vierkant gezicht: als het gezicht vierkant is, richt je het buitenste derde deel van uw richting het midden van het oor. Dit helpt het gezicht in balans te brengen.
3.Voor een ovalen gezicht: een ovaal gezicht lijkt al in evenwicht, maar om deze harmonie te versterken, kun je het derde buitendeel naar de oorlel richten.

De perfecte eyebrow voor je oogvorm
1. Voor ogen die verder van elkaar afstaan: zorg ervoor dat de binnenhoek van je wenkbrauwen dichter bij elkaar ligt.
2. Voor ogen die dicht bij elkaar staan: Het enige wat je hoeft te doen is het intrekbare wenkbrauwpotlood gebruiken van Jane Iredale om de ware boog verder uit te zetten, om de ogen meer een breed uiterlijk te geven, haal niet teveel haartjes weg met je pincet tussen de wenkbrauwen. Dan verstoort de natuurlijke vorm van de wenkbrauw.
3. Voor diepliggende ogen: Te donkere wenkbrauwen zullen je ogen dieper laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn. Probeer dus te werken met een lichtere wenkbrauwpoeder en houd uw wenkbrauwvorm hoekiger. Als de wenkbrauwen te rond van vorm zijn, kunnen ze donkere kringen eigenlijk accentueren.

Ik hoop dat ik je een beetje op weg heb kunnen helpen over het maken van mooie wenkbrauwen. Ik adviseer je graag bij Evie Style om samen te kijken wat het mooiste bij je past! Tot snel.

 

Liefs,

Kim

Beauty Expert

The Perfect Eyebrow?

Hoe creëer je de mooiste wenkbrauwen? Leer het tijdens een workshop of kom langs voor advies, we helpen je graag!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!