Donkere kringen camoufleren

Donkere kringen onder je ogen?

Iedereen heeft er weleens last van, maar we kunnen je leren hoe je ze kunt verbergen. Met onze Jane Iredale make-up en concealers komen we al een heel eind.

Begin met een goede basis

Breng op een gereinigde huid je moisturizer aan en vervolg met een primer. Dit geeft je een geweldige basis om mee te beginnen bij het aanbrengen van je algehele make-up. Breng dan je Jane Iredale foundation aan op je hele gezicht.

Welke kleur camoufleert donkere kringen?

Gebruik een oog concealer met een perzik of rode ondertoon om de donkere tint van je cirkels te corrigeren.
Voeg nog een laag losse poeder foundation toe om de concealer mooi te laten blenden met je poeder voor een nog natuurlijkere uitstraling. Hierdoor heb je echt minder concealer nodig!

Welke concealer voor de ogen zijn er van Jane Iredale?

Je kunt de Enlighten Concealer van Jane Iredale gebruiken voor echte donkere kringen en hyperpigmentatie. Breng met behulp van de Foundation Brush, de Enlighten Concealer aan op je donkere kringen onder je ogen. Wil je meer een oplichter voor de oogcontouren gebruik dan de Jane Iredale Active light, deze is kalmerend en heeft een ontzwellend effect. En is verkrijgbaar in meerdere tinten.

Finishing touch

Spray vervolgens je hele gezicht in met de hydratatiespray om de make up te fixeren als je klaar bent met je algehele make up routine.

Wij helpen je graag de juiste make up te kiezen

Vind je het nog lastig om de juiste concealer te vinden of hoe je het aan kan brengen met het meest natuurlijke effect? Kom dan bij ons langs en we adviseren je graag wat het mooist bij jouw huid en ogen past.

Jane Iredale ‘the clean beauty brand’

Wist je dat Jane Iredale de meest zuivere make up is voor jouw huid? Zuivere en minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen, anti- oxidanten en botanische extracten. Ze bevatten geen synthetische geur en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk. Dit zijn allemaal ingrediënten die juist kunnen zorgen voor huidirritatie. Wij helpen je graag naar een mooie glowing skin door middel van gezonde en zuivere make up!

Groetjes,

Martine

Visagiste & kleurexpert

Hoe kies je de juiste oog concealer?

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste oog concealer? Boek dan eens een make up workshop, en laat ons je adviseren.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!