Jij bepaalt zelf hoe lang een gezichtsbehandeling duurt, 30 of 60 min. Wij maken graag kennis met jouw unieke huid en stellen dan graag samen een SKIN FITNESS PLAN op. De PRO SKIN gezichtsbehandeling begint met een consultatie en met het bespreken van jouw focuspunt. Vervolgens analyseert de Dermalogica Expert jouw huidconditie door middel van de Dermalogica Face Mapping® huidanalyse. 

Face treatments bij Evie Style.

Wij werken met Dermalogica: een no-nonsense merk dat zich al meer dan 25 jaar richt op een gezonde huid en het opleiden van hoogwaardige schoonheidsspecialisten. Het is een innoverend merk dat gebruik maakt van de allernieuwste technologieën en ingrediënten op het gebied van huidverzorging. Het resultaat? Een mooie, gezonde en stralende huid!

Tenslotte zal ze samen met jou een op maat gemaakte gezichtsbehandeling samenstellen. Elke treatment is uniek en aangepast aan jouw huidconditie van dit moment. Tijdens elke behandeling reinigen we en exfoliëren we de huid, en kunnen we voor elk huidtype de juiste producten toepassen. Denk hierbij aan een onzuivere huid, acne, gevoelige of gedehydrateerde huid en anti-aging. Bij onze Experts ben je verzekerd van een unieke en op maat gemaakte treatment!

Skincare treatments

Wij werken met Dermalogica: een no-nonsense merk dat zich al meer dan 25 jaar richt op een gezonde huid en het opleiden van hoogwaardige schoonheidsspecialisten.

Read more

Make up & brows

Wij bij Evie Style staan voor ‘Clean Beauty’. Niet voor niets werkt Evie Style alleen met Jane Iredale minerale make-up. 

Read more

Let’s plan a date!

Heb je vragen, bel of mail ons gerust!

T 010 71 44 960
E info@eviestyle.nl

Evie style

Binnenrotte 117
3011 HB Rotterdam

Contact

010 – 714 49 60
info@eviestyle.nl

Tijden

Di – Do : 10 – 21 uur

Vrij: 09 – 17:30 uur

Za: 09:30 – 16 uur

Ma – Zon : Gesloten

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?