Skincare treatments

Wij werken met Dermalogica: een no-nonsense merk dat zich al meer dan 25 jaar richt op een gezonde huid en het opleiden van hoogwaardige schoonheidsspecialisten. Het is een innoverend merk dat gebruik maakt van de allernieuwste technologieën en ingrediënten op het gebied van huidverzorging.

Het resultaat? Een mooie, gezonde en stralende huid!

PROSKIN30
Een gepersonaliseerde 30 min behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft
(zonder epileren of bovenlip wax).

€ 39,50

 

PROSKIN30 Expert Active
Deze expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s Biosurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau. Denk aan onzuiverheden, hyperpigmentatie of huidveroudering. Geeft het meeste resultaat in kuur vorm, elke twee weken, 3 tot 6 keer. Kuur 6x € 330,00 (ontvang 10% korting)

€ 55,00

 

PROSKIN60
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat, volledig op maat gemaakt. Tijdens de behandeling word gebruik gemaakt van handapparatuur en professional-only producten. Inclusief epileren.

€ 69,00

PROSKIN60 Expert Active
Deze expert behandeling is de meest intensieve behandeling bij Evie Style. De Biosurface Peel i.c.m. Ion Active serums, oftewel professional-only producten en handapparatuur is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing.

€ 79,00

Face Fit
Een 10 min treatment aan de SkinBar, gericht
op een product of thema, of voor een specifieke behoefte van de huid. Er word gebruik gemaakt van professional-only producten. Voor een snelle boost van de huid.

€ 10,00

 

Make Up

Mineral make-up

€ 35,00

Make-up workshop

€ 45,00

Brows

Eyebrow shaping

€ 16,00

Eyebrow tinting

€ 16,00

Eyelash tinting

€ 16,00

Pin It on Pinterest

Share This