Skincare treatments bij Evie Style.

Wij werken met Dermalogica: een no-nonsense merk dat zich al meer dan 25 jaar richt op een gezonde huid en het opleiden van hoogwaardige schoonheidsspecialisten. Het is een innoverend merk dat gebruik maakt van de allernieuwste technologieën en ingrediënten op het gebied van huidverzorging. Elke gezichtsbehandeling word volledig gepersonaliseerd. Wat houd dit in? Dat onze Experts na een uitgebreide intake en Face Mapping Huidanalyse, een behandeling op maat kunnen aanbieden met de juiste producten voor je huidconditie.

Het resultaat? Een mooie, gezonde en stralende huid!

PROSKIN30
Een gepersonaliseerde 30 min behandeling gericht op een bepaalde zone of huidconditie die extra aandacht nodig heeft
(zonder epileren of bovenlip wax).

Book online   € 39,50

PROSKIN30 Expert Active
Deze expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s PRO POWER PEEL. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op een hoog niveau. Denk aan onzuiverheden, hyperpigmentatie of huidveroudering. Deze treatment kiezen we als je voor het eerst de peeling ondergaat. Geeft het meeste resultaat in kuur vorm, elke 2-3 weken, 3 tot 6 keer. (binnen 3 weken €10,- korting)

Book online   € 57,00

PROSKIN60 
Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat, volledig op maat gemaakt. We exfoliëren en verzorgen de huid met intensieve producten. Tijdens de behandeling word gebruik gemaakt van handapparatuur en professional-only producten. Inclusief epileren. 

Book online   € 72,50

Face Fit
Een 10 min treatment aan de SkinBar, gericht
op een product of thema, of voor een specifieke behoefte van de huid. Er word gebruik gemaakt van professional-only producten. Voor een snelle boost van de huid. Bij aanschaf van €75 aan Dermalogica producten, is de Face Fit gratis.

€ 10,00

Makeup

Mineral make up   € 38,50
Make up workshop   € 55,00

Brows

Eyebrow shaping  € 16,00
Eyebrow shaping & tinting € 26,00
Eyebrow tinting € 16,00
Eyelash tinting € 16,00

PROSKIN60 Expert Active
Dit is de meeste intensieve behandeling bij Evie Style. Deze kun je boeken als je vaker Dermalogica treatments hebt ondergaan! Tijdens deze treatment passen we de Pro Power Peel laag op laag toe en ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Het meest optimale resultaat bereiken we in kuurverband elke 2 weken, in 3 tot 6 behandelingen. Omdat elke huid anders is, kan de peeling het best volledig gepersonaliseerd worden. De Pro Power Peel geeft ons de mogelijkheid om iedere klant zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen. We nemen altijd eerst de contra indicaties met je door. Geeft het meeste resultaat in kuur vorm, elke 2-3 weken, 3 tot 6 keer. (binnen 3 weken €10,- korting)

Book online   € 95,00

Eveline’s Favorite Facial 
Een op maat gemaakte PROSKIN60 treatment gericht op ontspannen huidverbetering. In de extra 15 min kies je voor een uitgebreide nek- en schoudermassage of digital detox. Ook je wenkbrauwen, handen en bovenlip worden verzorgd. Wil je dus optimaal ontspannen en huidverbetering en wenkbrauwen en wimpers geverfd? Dan is dit jouw favoriete treatment!

Book online   € 89,00

Let’s plan a date!

Heb je vragen, bel of mail ons gerust!

T 010 71 44 960
E info@eviestyle.nl

Evie style

Binnenrotte 117
3011 HB Rotterdam

Contact

010 – 714 49 60
info@eviestyle.nl

Tijden

Di – Do : 10 – 21 uur

Vrij: 09 – 17:30 uur

Za: 09:30 – 16 uur

Ma – Zon : Gesloten

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?