Hair extensions Hairtalk

Bij Evie Style maken we graag onze klanten mooier. De Hairextensions van Hairtalk helpen ons hier een stapje verder bij. Je kan kiezen voor verlenging van het haar, maar bij Evie Style in Rotterdam zijn we vooral dol op de volume die je met de Hairextensions kan maken!
Maar je kan de tape-extensions ook gebruiken om een nieuwe tijdelijke kleur te geven! Of te gebruiken voor je bruiloft! Of denk bijvoorbeeld aan een balayage. Deze kleur loopt van donker naar licht. Zo kan je in je eigen haar toch een nieuwe kleur aanbrengen zonder je haar te beschadigen met chemische behandelingen.

Waarom ik zo enthousiast ben?
Ik heb zelf al vele soorten extensions en merken uitgeprobeerd maar tot nu toe vind ik de tape-extensions van Hairtalk het allerfijnste. Het loopt mooi over met mijn eigen haar, ziet er natuurlijk uit en de kwaliteit van het haar is heel goed. Ik draag ze nu zelf twee jaar en ik wil niet meer zonder! Ik heb al meerdere collega’s zo enthousiast gemaakt dat zij ook Hairextensions in hun haar hebben.

Hoe worden de Hairextensions geplaatst?
In een hele korte tijd kan je heel veel verschil maken en dat kan helemaal naar jouw wens. Door de juiste plaatsing van de extensions en het gebruik van meerdere kleuren ziet het er heel natuurlijk uit.
De extensions worden bevestigd door middel van twee op elkaar geplakte tapes met jouw eigen haar ertussen. Dit is een veilige manier voor het haar want er word geen gebruik gemaakt van hitte. Ook het verwijderen van de extensions word gemakkelijk gedaan met een oplosmiddel waardoor het geen schade aan het haar brengt.
De tape-extensions groeien met je eigen haar mee en daarom moet je ze elke 7 tot 10 weken eruit laten halen en opnieuw laten plaatsen. Omdat het haar van goede kwaliteit is kan je het haar tot 4 keer toe terug plaatsen.

Styling tips Hairextensions met Oribe
Om de tape-extensions extra zacht te houden gebruik ik de Supershine van Oribe. Dit is een sterk hydraterend product waar ook parelmoerdeeltjes inzitten voor een mooie glans.
Door de tape-extensions heb ik meer volume in mijn lengtes maar met het gebruik van de Dry Texture Spray van Oribe, krijg ik ook volume bij mijn aanzet. Nu is het plaatje helemaal af!

Mijn laatste tip… de gemaakte krullen met een krultang blijven al heel goed zitten in de Hairextensions, maar wanneer je eerst een laagje Soft Laquer van Oribe over het haar sprayt, blijven de krullen minimaal 2 dagen zitten!! Met dit product is het haar ook nog goed beschermd voor de hitte van de krultang, je moet het haar tenslotte net zo goed verzorgen als je eigen haar!

Evi

Hairstylist

Laat ons je helpen

Bij Evie Style luisteren we naar jouw wensen en geven we graag eerlijk advies. We kijken daarbij waar jij nog mooier van wordt: koele of warme kleuren, veel of weinig contrast en de combinatie met je huid- en oogkleur.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!