Hair extensions Hairtalk

Bij Evie Style maken we graag onze klanten mooier. De Hairextensions van Hairtalk helpen ons hier een stapje verder bij. Je kan kiezen voor verlenging van het haar, maar bij Evie Style in Rotterdam zijn we vooral dol op de volume die je met de Hairextensions kan maken!
Maar je kan de tape-extensions ook gebruiken om een nieuwe tijdelijke kleur te geven! Of te gebruiken voor je bruiloft! Of denk bijvoorbeeld aan een balayage. Deze kleur loopt van donker naar licht. Zo kan je in je eigen haar toch een nieuwe kleur aanbrengen zonder je haar te beschadigen met chemische behandelingen.

Hoe worden de Hairextensions geplaatst?
In een hele korte tijd kan je heel veel verschil maken en dat kan helemaal naar jouw wens. Door de juiste plaatsing van de extensions en het gebruik van meerdere kleuren ziet het er heel natuurlijk uit.
De extensions worden bevestigd door middel van twee op elkaar geplakte tapes met jouw eigen haar ertussen. Dit is een veilige manier voor het haar want er word geen gebruik gemaakt van hitte. Ook het verwijderen van de extensions word gemakkelijk gedaan met een oplosmiddel waardoor het geen schade aan het haar brengt.
De tape-extensions groeien met je eigen haar mee en daarom moet je ze elke 7 tot 10 weken eruit laten halen en opnieuw laten plaatsen. Omdat het haar van goede kwaliteit is kan je het haar tot 4 keer toe terug plaatsen.

 

Laat ons je helpen

Tijdens een intake kunnen wij jouw optimaal adviseren over de kleur en de prijs.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?