Hair Extensions

hairtalk® is het toonaangevende systeem voor haarverlenging en/of volume d.m.v. hair tapes.

Bij Evie Style plaatst een gecertificeerde hairtalk specialist de hairtapes met volledige haarverlenging in 45 tot 60 min. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk Extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zeer comfortabel dragen.
Na 8 tot 10 weken kunnen de hairextensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd met hairtalk Solvent en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de hairtalk Extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

Met het hairtalk systeem zijn meer dan 500 kleurcombinaties mogelijk op basis van 30 levendige, sprankelende natuurlijke kleuren. Op basis van persoonlijk advies en een vrijblijvende intake bij ons in de salon, maken wij een prijsopgave voor jouw gewenste haarverlenging en/of volume.

Waarom kiezen wij bij Evie Style voor Hairtalk?

Hair extensions rotterdam
  • Het hairtalk Extension systeem is een haarvriendelijk systeem waarmee in 45 tot 60 minuten een complete haarverlenging en/of – verdikking kan worden ingezet.
  • Meer lengte. Meer Volume. Schitterende kleureffecten.
  • Bij het inzetten van hairtalk wordt geen gebruik gemaakt van apparatuur óf hitte óf chemicaliën die het haar kunnen beschadigen.
  • Hairtalk wordt pijnloos bevestigd en biedt een optimaal draagcomfort.
  • Onschadelijke, hypoallergene tapebevestiging die per keer 8 tot 10 weken kunnen worden gedragen.
  • Hairtalk Extensions zijn herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.
  • Dunste en lichtst mogelijke inzetbasis, voor de meest onzichtbare haarverlenging en/of – verdikking.

Voor meer informatie kijk op www.hairtalk.nl 

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?