Tips van Evi voor je Hair Extensions

Tips bij Tape Extensions

Als je Hair extensions hebt, wil je misschien nog wel even enkele tips op een rij. Of ben je je misschien aan het oriënteren omdat je hair extensions overweegt, lees dan verder.

Hoe werkt Evie Style met Hair extensions?

Wij bestellen de  hair extensions op basis van de kleur en nadat je een intake bij ons hebt gehad. Tijdens de intake kijken we naar je haarkleur en proberen we de juiste kleur uit te zoeken en kijken we hoeveel haar er nodig is. Afhankelijk of je volume of haarverlenging wenst. Ben je van plan om op korte termijn van kleur te veranderen, houd hier dan rekening mee. Wij adviseren namelijk om de tape extensions liever niet te kleuren. Wij kijken graag samen met je welke kleur of diepte je wilt in je haar, zodat de extensions mooi met je eigen haarkleur matcht! Wij werken met tape extensions omdat deze geen schade aan het eigen haar brengt. Het plaatsen en herplaatsen gaat heel zorgvuldig en het kost je niet veel tijd. Ja, je kunt namelijk met hetzelfde haar 2 of 3 keer doen, mits je ze heel goed verzorgt natuurlijk. Ook kijken we op welke plaatsen de tape extensions het mooist en minst opvallend zitten, zodat je je haar ook gewoon in een staart kan doen.

Do’s en dont’s voor je extensions

Be careful als je gaat douchen en je haar gaat wassen. Probeer klitten te voorkomen, en gebruik een goede kwaliteit borstel. Zoals je weet staan wij voor Clean Beauty, en willen wij het liefst zo weinig mogelijk sulfaten in onze shampoos, maar bij hair extensions is dit wel echt nog belangrijker. Sulfaten zijn vaak ‘agressiever’ en kunnen de kleur aantasten. En dat willen we natuurlijk niet. Als je je extensions goed verzorgt, kun je er echt langer meedoen. Je kunt dus een extra verzorgende en hydraterende shampoo gebruiken, en wil je de kleur mooi fris en koel houden, gebruik dan ook af en toe een kleurshampoo om de kleur mooi te onderhouden. Wees voorzichtig met conditioners daar waar de tapes zijn bevestigd. Anders kunnen ze misschien loslaten door de verzorgende ingrediënten.  

Stylingtools en tape extensions

Wil je bijvoorbeeld een ‘leave in’ product aanbrengen in je haar doe dit dan alleen in de lengte en punten van je haar. Dit adviseren wij ook voor een masker of conditioner. Wees erg voorzichtig met warmte van je stylingtools in je extensions, want door de warmte kunnen ze eerder droog en onhandelbaar worden. Gebruik een goede hitte beschermer. Wij zijn enorm fan van Oribe Stylingsproducten. Kies bijvoorbeeld de Royal Blowout of Supershine van Oribe. Natuurlijk zullen wij bij Evie Style je uitgebreid adviseren over hoe je het beste met je nieuwe tape extensions om kunt gaan.

Wil je weten wat het kost om in jouw haar extensions aan te brengen? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Liefs,

Evi

Hairstylist & Tape Extensions Specialist

Boek een gratis intake

Tijdens een intake kunnen we bepalen welke kleur en hoeveel haar we nodig hebben. De intake is gratis.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?