Heeft je huid een after summer dip?

Heeft je huid een after summer ‘dip’?
Voelt je huid droger of trekkeriger, of ziet je huid er wat dof uit? Misschien heb je wel wat meer zichtbare pigmentatie? We geven je graag wat ‘beauty tips’ voor een frissere en gezondere huid na de zomer.

1. Always were Sunscreen! Ja ladies, waarom dan vraag je je af? Ook na de zomer raden wij dit aan. Je huid is extra gevoelig voor het aanmaken van pigment ook na de zomer. Blijf dus lekker smeren met Dermalogica moisturizer, zoals de Prisma Protect spf30, die beschermt ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, of de Dynamic Skin recovery spf50, deze helpt ook extra tegen huidveroudering. Ook de make up van Jane Iredale bevat een SPF, kortom genoeg keuze dus bij Evie Style om die ‘glow’ terug te krijgen.

2. Gebruik je al een exfoliant? En doe je dit wel echt consequent? Dit zorgt ervoor dat je dode huidcellen goed loslaten en je huidvernieuwing word door exfoliëren gestimuleerd. En ja daardoor krijg je een egalere, frisse en zachtere huid. Let wel op dat je de juiste exfoliant kiest die bij je huidtype past! En ga niet zomaar ‘schuren’ met een korrel. Gebruik liever exfolianten met salicylzuur of fruitzuren. Dermalogica biedt voor elke huid een passende exfoliant! Is je huid al wat gewend qua exfolianten, probeer dan de Rapid Reveal Peel eens, een kuur voor thuis met 10 ampullen.

3. Gebruik overdag een moisturizer met SPF en veel werkzame stoffen, het liefst met een serum eronder met geconcentreerde werkstoffen. Zoals vitamine C & E en bijvoorbeeld niacinamide, dit is een ingrediënt dat de barrière van de huid versterkt. De huid verliest hierdoor minder vocht. Een goede hydraterende crème zorgt er dus voor dat vocht meer word vast gehouden. Dit resulteert in een gladdere, en zachtere huid met minder droogtelijntjes.

Kom eens langs voor een Proskin treatment van Dermalogica. Laat je adviseren en helpen door onze Dermalogica Expert. Zij doet een uitgebreide huidanalyse (face mapping) en past de behandeling volledig aan je huidconditie aan. Ook kun je kiezen voor een kuur, waarbij we in een korte periode een ‘boost’ aan je huid geven door kort op elkaar een krachtige exfoliatie te doen.

Zien we jou bij Evie Style? In het centrum van Rotterdam aan de Binnenrotte.

 

Wil je ook eens de Dermalogica Experience ervaren?

Kom dan langs, dan frissen wij je huid weer op! Wij passen de Proskin treatment volledig aan de huidconditie aan.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!