Hoe fixeer ik mijn make up?

Jane Iredale POWER OF 3
De kracht van Jane Iredale: combineer basisproducten die elkaar versterken voor een beter resultaat.

Het Power of 3 systeem van jane iredale is eigenlijk niet los van elkaar te zien vinden wij bij Evie Style! Dit omdat je het mooiste en langdurigste resultaat behoud van je make up! Elke huid is anders en elke vrouw heeft andere behoeftes als het over make up gaat. Juist veel dekking of juist zo ‘natural’ mogelijk. Daarom biedt jane iredale vijf combinaties van Power of 3 aan die aansluiten bij alle huidtypes en zelfs een oplossing kunnen bieden bij huidproblemen.

Allereerst zouden wij zeggen, start met een Primer! De primer bereidt de huid voor op het dragen van make-up, verbetert de huidtextuur en zorgt voor een langhoudend resultaat.

Maar waarom dan 3 stappen?

Oke, we leggen je graag uit waarom wij zo enthousiast zijn over Jane Iredale en waarom je deze 3 stappen eigenlijk gewoon moet doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van je make up! Gebruik je al een foundation van Jane Iredale? Als je deze nog niet gebruikt, kom dan langs, dan maken wij je graag op en kijken graag samen met jou welk type foundation het beste bij je huid past! Je zult versteld staan hoe natuurlijk je huid eruit kan zien, met een groots resultaat, zoals een egale huid. De foundation is stap 1. De foundations kun je aanbrengen met een goede kwast of een make up spons (flocked sponge Jane Iredale). De juiste ‘tools’ voor het aanbrengen van je make up is stap 2. En stap 3; Hydratation Spray van Jane Iredale, vol met gezonde ingrediënten en anti-oxidanten om je make up te fixeren en je huid te hydrateren.

                  

Hoe kan het dan dat een hydratatie spray zoveel effect heeft?

De make-up van Jane Iredale bestaat uit natuurlijke mineralen, en de spray bestaat uit verzwaard water: hier zijn alle mineralen uitgehaald. De spray en de foundation werken als een soort magneten op elkaar. Zodra die twee elkaar raken verbinden ze zich aan elkaar. Dat is die fixatie waar je de hele dag plezier van hebt. Nu hoef je gedurende de dag je make-up niet heel de tijd bij te werken.

Ook zorgt het ervoor dat je make up minder afgeeft op je kleding, doordat de make up als het ware ‘ingesluist’ zit op je huid. Nog een goede reden om een hydratatie spray te gebruiken!

Ook als je graag veel dekking zoekt in een make up, en je wilt er niet al te ‘pancake’ achtig uitzien maar wel de hele dag plezier hebben en niet te hoeven bijwerken, dan hebben wij een leuke tip voor je. Breng een laag foundation aan met je ‘tool’ en Spray even over de 1e laag. Heel eventjes indrogen en breng nog een laag make up aan, en sluit af met nog een keer de spray. Zo zorg je voor twee hele mooie lagen die mooi op je huid blijven liggen gedurende de dag!

Oke, nog even een samenvatting van je make up routine; start met een dagcrème en primer, stap 1; foundation aanbrengen, 2; gebruik de juiste kwast (tool), 3; sprayen maar om te fixeren!

Wist je dat je ook 2 verschillende soorten foundations kunt gebruiken om een mooi dekkend resultaat te krijgen? Uiteraard ook eindigen met je Hydratation Spray van Jane Iredale.

Wij geloven in Clean Beauty. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk en eenvoudig. Jane Iredale gebruikt geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk. Voor ons is het belangrijk dat je exact weet wat je op je huid aanbrengt.

Liefs,

Desiree

Visagist

Ben je al eens geweest voor een make up advies?

Je kunt bij ons langskomen voor een vrijblijvend advies. Maar ook voor een persoonlijke make up workshop. We helpen je graag verder naar een mooie en gezonde huid.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?