Hoe kies ik de perfecte blush?

Hoe vind ik de beste blush die past bij mijn huid tint?
We weten vast allemaal dat een blush je er heerlijk fris uit laat zien de hele dag. Een blush kan zoveel verschil maken in je uitstraling. Daarom is het zo belangrijk om de juiste kleur en tint te kiezen. Maar hoe doet je dat nou precies? Misschien kan ik je de volgende tips meegeven die je kunnen helpen!

De minerale make up van Jane Iredale is gezond voor je huid, ‘clean beauty’ en ze hebben een ruime keus aan blush kleuren voor iedere huidskleur. Hieronder wat voorbeelden en dan neem ik wat fruit kleuren als voorbeeld!
Warme tinten Blush: Koraal , Perzik, Mandarijn, Bruin
Koele tinten Blush: Fuchsia, Roze, Rozijnachtig, Bessenkleur en mauve

Welke tinten werken het beste voor een lichte huid?
Voor een lichte huid, zijn zacht roze tinten of perzik tinten het mooist. Voor lichte huidtinten met een koele of roze ondertoon, moet je de zachtroze tinten dragen voor een natuurlijke look en de perzikkleur voor meer kleur. Als je een lichte huidskleur met een warme of gouden ondertoon hebt, probeer dan de perzik/koraal tinten te dragen voor een natuurlijk uitstraling.
Jane Iredale blush voor een lichte huid: barely rose, cotton candy, Whisper, copper wind.

Blush voor een medium getinte huidskleur
Voor degenen met een medium getinte huidskleur, probeer rijke roze, warme mauve en diep perzikkleurige tinten. Als je een koele of roze ondertoon hebt, kies dan de rijke roze of mauve tinten voor een natuurlijke uitstraling en de diepe perzikkleurige tinten voor een vleugje kleur. Heb je een warme of gouden ondertoon kies dan de diepe perzikkleurige tinten voor een natuurlijke uitstraling en de rijke roze of mauve blos voor een vleugje kleur.
Jane Iredale blush voor Medium huidskleur: clearly pink, barely rose, Dubonnet, mocha
Blush voor een donkere huid

Vrouwen met een donkere huid zien er prachtig uit in fuchsia, bessen, warm bruin, rozijnen en mandarijnen blush tinten. Als je koele of roze ondertoon hebt, draag dan de fuschia- of lichte bessentint voor een natuurlijke uitstraling en de mandarijnachtige -tinten voor een vleugje kleur. Degenen met warme of gouden ondertoon, moeten de warme bruine of mandarijnachtige tinten dragen voor een natuurlijke uitstraling en de roze en bessen voor een vleugje kleur.
Jane Iredale blush voor een donkere huidskleur: Clearly pink, mystique, copper wind

Hoe weet je dus of je een koele of warme ondertoon nodig hebt?
Kies voor een natuurlijke look een blush met dezelfde ondertoon als je huid. Als je een gewaagde ogende blush wilt, kies er dan één met de tegenovergestelde ondertoon als je huid. Dus bijvoorbeeld als je een warme huidskleur (een gele ondertoon) hebt, kies dan voor warme kleuren voor een natuurlijke uitstraling. En kies een koele, blush schaduw voor een vleugje kleur. En andersom geldt, als je een koele huidskleur hebt (een roze ondertoon) kies voor een natuurlijke look, de koele blushes. En als je meer kleur wilt zien, de warme tinten blush.

Wil je nu nog meer weten hoe je de juiste make up kleuren kunt kiezen voor die mooie glow op je huid, of wil je graag tips hoe je jezelf mooi kunt opmaken? Boek dan een persoonlijke make up workshop bij Evie Style. Dan kijken we samen naar jouw unieke huid en wat daar mooi bij past! De minerale make up van Jane Iredale is een verlenging van je huidverzorging en is gezond voor je huid. De make up bevat geen talk en heeft de juiste ingrediënten om je huid gezond en mooi te houden!

Martine

Visagist

Vind jij het ook moeilijk om de juiste blush te kiezen?

Tijdens een persoonlijke Workshop leren we je alle tips en tricks over het kiezen van de juiste make up kleuren.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!