Hair Color

Bij Evie Style zijn we gespecialiseerd in natuurlijke blonde haarkleuringen. Wil je lichter, koeler of donkerder haar? Mooie natuurlijke highlights? Of weet je het nog niet zo goed? Bij Evie Style luisteren we naar jouw wensen en geven we graag eerlijk advies. We kijken daarbij waar jij nog mooier van wordt: koele of warme kleuren, veel of weinig contrast en de combinatie met je huid- en oogkleur. Onze kapsalon zit in het centrum van Rotterdam.

Persoonlijk Advies
Ieder haar is anders: wij stemmen graag persoonlijk met jou af wat jij het liefste wilt bereiken en wat daar het beste bij past.
Kom vrijblijvend langs bij ons in de salon in het centrum van Rotterdam, voor een gratis advies en een bijbehorende prijsopgave. 

Prijsopgave en intake

Onze kleurbehandelingen worden op maat gecreëerd, daarom is het online reserveren helaas beperkt mogelijk en ook een prijsopgave kunnen wij zonder een intake niet geven. Kom je voor het eerst? Bel ons even op 010-7144 960. Dit geeft ons meer mogelijkheden om jouw (eerste) behandeling goed in te plannen. Of boek online (gratis 15 minuten) een vrijblijvende intake zodat we je kunnen adviseren en een offerte voor je kunnen maken. 

 

Natural highlights & blowdry

Boek nu online!

Natural highlights & Haircut

Boek nu online!

Balayage M
&
Blowdry

Boek nu online!

Balayage M
&
Haircut

Boek nu online!

Nieuwe klant?

Babylights

Ons specialisme, een folietechniek waarbij de folies zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid worden ingezet voor een natuurlijke blonde haarkleur (mogelijk met meerdere blonde kleuren).

S | M | L | XL| all over

v.a. € 68,50

SUmmer Chique

Een highlight techniek waarbij we kleuraccenten
creeren die mooi bij je eigen haar-, huid- en oogkleur passen door af te sluiten met een toner.

S | M | L | XL

v.a. € 64,00

Go glamorous

Onze meest uitgebreide combinatie-kleuring waarbij de nieuwste technieken worden toegepast voor een natuurlijke en chique uitstraling. Deze kleuring is inclusief basiskleur, highlights, fading technieken, toner.

S | M | L

v.a. € 98,00

Beautiful Balayage

Een speciale kleurtechniek die zorgt voor een mooie en natuurlijke overloop van kleuren icm je eigen haarkleur. 

Face Framing

€ 59,00

Medium Soft

€ 107,00

Large

€ 152,00

De rootshadow wordt gebruikt om mee diepte te creëren en/of het licht-donker effect te versterken.

Beautiful Bayalage menu + rootshadow heeft een meerprijs van:

€ 30,00

Bronzing Beauty

Een kleuring om diepte en optisch meer volume te creeëren, dmv een basiskleur met kleuraccenten.

S | M

v.a. € 82,00

Hair color basics

Mini color

€ 51,50

Back to Basic

€ 73,50

Chocolat kisses

€ 45,00

Excl. Haircut or Blowdry

Evie's special hair color

Wil je uitgebreid advies en is er een echte opknapbeurt nodig? Past dit niet binnen de tijd die normaal gesproken wordt uitgetrokken voor een kleuring? Dan creëren we een speciaal plan op maat voor jouw haar.

over

€ 225,00

Olaplex behandelingen

Een Olaplex behandeling is de ideale uitkomst als het gaat om beschadigd haar. Olaplex kan je haar herstellen en de glans in je haar terugbrengen

Herstelbehandeling

€ 30,00

Herstelbehandeling lang & veel haar

€ 40,00

Blond kleuring

€ 20,00

Blond kleuring lang of veel haar

€ 25,00

Blond kleuring lang & veel haar

€ 30,00

Hair color specials

After color blowdry

€ 20,00

Toeslag fading-techniek

€ 37,50

Toeslag lang of veel haar

€ 13,50

Onze kleurbehandelingen worden op maat gecreëerd daarom is het online reserveren helaas beperkt mogelijk. Kom je voor het eerst? Bel ons even op 010-7144 960. Dit geeft ons meer mogelijkheden om jouw (eerste) behandeling goed in te plannen. Of boek online (gratis 15 minuten) een vrijblijvende intake zodat we je kunnen adviseren en een offerte voor je kunnen maken.

ben  je  nieuw  en  wil  je  online  boeken?

Vanwege ons maatwerk is het moeilijk om een schatting te maken voor de tijd en de prijs. Wij willen onze nieuwe klanten toch de mogelijkheid bieden om online te reserveren. Daarom kun je voor Highlights & Balayage een online boeking maken met net wat extra tijd. Heb je twijfels over welke behandeling geschikt is, bel of app ons dan, we staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Highlights & Blowdry

Boek nu online!

Highlights & Haircut

Boek nu online!

Balayage & Blowdry

Boek nu online!

Balayage &
Haircut

Boek nu online!

Pin It on Pinterest