Kim, mijn passie voor Dermalogica

Mijn passie voor Dermalogica
Het is alweer 10 jaar geleden dat ik op inspiratie was in LA.  Op bezoek bij het ‘hart’ van Dermalogica. Daar waar het allemaal gebeurd, het ontwikkelen van een nieuw product in een laboratorium, de educatie, het brein achter Dermalogica, en de Flagship Store, alles heb ik bezocht. Ik werk al bijna 15 jaar met dit fantastische merk, en zou niet anders willen. Ik sta achter de visie van Dermalogica en het gebruik van hun ingrediënten. De ontwikkeling in ingrediënten en onderzoek die zij continue blijven doen is echt inspirerend en fantastisch. Maar ook voor ons als Skin Experts is er een enorm groot aanbod in educatie om onszelf te ontwikkelen en onze klanten optimaal te helpen en te adviseren. Ik geef geen gezichtsbehandelingen meer, maar volg nog steeds alle trainingen van Dermalogica. En deel samen met mijn collega’s de passie voor Dermalogica.

Hoe het allemaal begon
Na de middelbare school koos ik voor de beroepsopleiding Marketing & Communicatie, erg leuk maar ik miste de omgang met mensen. Ik zag op tegen een echte kantoorfunctie. Daarom ben ik na mijn opleiding Marketing gestart met de opleiding tot Schoonheidsspecialiste en Pedicure en Nagelstyliste. Ik voelde mij helemaal op mijn plek, het helpen en adviseren van mensen paste meer bij mij. Van huis uit zijn wij opgegroeid met ‘Beauty’. Onze moeder is schoonheidsspecialiste en heeft altijd in de beauty en drogisterij branche gewerkt. Ik werkte vroeger als ‘hulpje’ bij Eveline in de kapsalon, en vroeger hielp ik mijn moeder bij haar kappersklanten en wist ik alles over een goede huidverzorging. Ik deed ervaring op als stagiaire en werkte bij verschillende schoonheidssalons, waarbij ik zowel gezichtsbehandelingen, pedicures en mooie nagels creëerde, natuurlijke nagels en kunstnagels. Kapper ben ik nooit geworden. Door mijn zus Martine ben ik ook een passie gaan ontwikkelen voor make up, dit is immers een verlenging van je huidverzorging. Ik vind dat huidverzorging en ‘gezonde’ make up onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn! Dit ervaar je ook als je bij ons in de salon komt. Bij Evie Style adviseren wij je na de Proskin van Dermalogica altijd over een gezonde make up met net zulke mooie zuivere ingrediënten als Dermalogica.

Onze eigen salon
Na een aantal jaar ontstond het idee om zelf een salon te beginnen en dat is gelukt. In 2008 is Evie Style in Rotterdam ‘geboren’. Nu na 10 jaar ben ik ontzettend trots op mijn zussen en ons team! Mensen blij maken en adviseren over een goeie huidverzorging als zij huidproblemen hebben, geeft mij veel voldoening omdat je echt kunt helpen en al snel resultaat ziet. Momenteel werk ik nog graag als pedicure en nagelstyliste, vooral GelColor manicure’s met OPI zijn mijn specialiteit geworden. Wat kun je toch blij worden van mooi gekleurde nagels! Ook adviseer ik onze klanten nog steeds graag over hun huidverzorging. In deze rol wil ik onze klanten graag begeleiden naar een mooie en gezonde huid en wat zij kunnen doen aan bijvoorbeeld anti-aging! De andere uren besteed ik aan de online marketing van Evie Style, ruim 13 jaar geleden heb ik de opleiding Marketing & Communicatie dus niet voor niks gevolgd en is Evie Style dusdanig gegroeid dat ik mijn kennis en tijd ga toepassen binnen Evie Style! Dus hou ons in de gaten op Social!

 Liefs,

Kim

Beauty & Dermalogica Expert

Dermalogica

Ontdek wat Dermalogica voor jouw huid kan betekenen!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!