Klant aan het woord

Waarom vind jij uiterlijke verzorging belangrijk? En/of: op welke manier draagt uiterlijke verzorging bij in jouw “geluk”? Of succesvol zijn bij je werk?

Ten eerste vind ik het belangrijk om me prettig in mijn vel te voelen. Zowel inside als outside. Het een gaat vaak hand in hand met het ander. Uiterlijke verzorging is de 1e indruk die je maakt, op mijn werk is het belangrijk om zelfverzekerd en er verzorgd eruit te zien.

Welke behandelingen laat je meestal doen?
Mijn uiterlijke verzorging ligt vaak in handen van de meiden van Evie Style. Zowel mijn haar, mijn nagels en mijn gezicht laat ik graag behandelen door de dames bij Evie Style. Voor mijn haar kom ik elke 8 weken, en ze lakken tijdens het kleuren van mijn haar altijd mijn nagels, zo bijzonder, dit doet niet elke kapsalon. Voor mijn gezicht kom ik een paar keer per jaar, dit gun ik mezelf en wil graag zorgen dat mij huid er zo lang mogelijk mooi en gezond uit blijft zien. De producten van Dermalogica gebruik ik al jaren.

Wat vind je zo bijzonder of leuk aan Evie Style?
Naast de vakkundigheid en het eerlijke advies, vind ik vooral het persoonlijke contact het meest bijzondere aan Evie Style. De meiden kennen me niet alleen bij naam, maar ook het verhaal achter mij. Toen mijn zoontje ernstig ziek was en opgenomen werd in het ziekenhuis, waren ze bijvoorbeeld zo attent om een kaartje naar het ziekenhuis te sturen. Het zijn dat soort details die er voor zorgen dat je de oprechte interesse voelt en dat je niet ‘zomaar’ een klant bent.

Hoe lang ben je al klant bij Evie Style?

Volgens mij ben ik al klant sinds het vroege begin van Evie, maar eerlijk gezegd weet ik het niet precies. Al jaren in ieder geval!

Waarom zou jij Evie Style aanbevelen bij vrienden, familie of kennissen?

Er wordt bij Evie Style goed geluisterd naar je wensen en de dingen die jij belangrijk vindt. Je krijgt altijd een eerlijk advies. De producten die ik voor thuis kan gebruiken worden altijd met zorg en aandacht geadviseerd. Zodat ik thuis ook het resultaat van mijn bezoek zo lang mogelijk kan behouden.

Wat is jouw favoriete product van Evie Style en waarom?

Ik heb niet 1 specifiek product maar Dermalogica en Oribe en Jane Iredale zijn allemaal favoriet!

Danielle

Klant

Ben je ook weleens geweest bij Evie Style?

Kijk eens op de website bij de behandelingen die zij aanbieden.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?