Krul specialisten

Krul specialisten

Steeds vaker zijn mensen op zoek naar specialisten. Bij Evie Style zijn wij ook steeds bezig met de ontwikkelingen in ons vak en daardoor specialiseren wij ons op steeds meer gebieden binnen de beauty branche. In deze blog wil ik graag wat meer vertellen over onze specialisatie in het knippen van krullen.

Wat is krullend haar eigenlijk en wanneer spreek je van een ‘mooie’ krul?

Krullend haar is haar wat beweegt, het heeft vaak een wat drogere of weerbarstiger structuur en zit meestal geen dag hetzelfde. We spreken van een mooie natuurlijke krul als deze zich regelmatig vormt, niet pluist en valt in mooie lokken, daarmee bedoel ik: Je ziet de krul op z’n mooist als de haren gebundeld zijn en een mooie afronding heeft in de punt.

 De ‘Curlsys methode’

 Onze specialisatie in het knippen van krullen gebeurt dan ook door het knippen van ‘krul’ bundels dmv een speciale techniek (curlsys) en een speciale schaar.Ik heb zelf geen krullend haar en kan daarom niet spreken uit eigen ervaring maar door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan door de verhalen van mensen in mijn stoel. De vraag die door al die verhalen heen klinkt is: Alsjeblieft, begrijp dat krullend haar anders is, benader het daarom ook anders! Wij bij Evie Style willen en kunnen dat! Het is daarom nodig dat haarstylisten zich bekwamen en specialiseren om deze groep mensen met krullend haar goed te kunnen helpen. 

Kimberley, mijn collega en ik zijn er van overtuigd dat de #curlsys methode de perfecte manier is om krullend haar te knippen. Het is zelfs zo dat deze techniek golvend en zelfs stijl haar tot meer beweging aanzet!

Inmiddels zijn wij al een tijdje bezig met het toepassen van deze techniek en hebben we al heel wat positieve reacties gekregen!

Ben jij ook geïnteresseerd naar deze techniek? Dan zou ik het leuk vinden om je binnenkort in onze salon te verwelkomen en dan ga ik naar jouw verhaal luisteren en bespreken we de beste techniek voor jouw haar!

 

Never a bad hair day!

 

Patricia

Top Stylist

Wist je dat Evie Style gespecialiseerd is in krullen knippen?

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!