Meet Georgina

Wie ben je en wat doe je bij Evie Style?
Mijn naam is Georgina, ik ben schoonheidsspecialiste en pedicure bij Evie Style. Ook verzorg ik de manicures en vind ik Gelcolor van OPI erg leuk om te doen. Ik woon in Dordrecht maar vind het erg leuk om bij Evie Style in Rotterdam te werken.

Hoelang werk je al bij Evie Style?
Ik werk sinds 1 februari bij Evie Style en ben Dermalogica Specialist.

Wat vind jij bijzonder aan Evie Style?
Wat ik bijzonder prettig en fijn vind is dat alle behandelingen echt op maat gemaakt worden voor de klant. Zodat we het beste resultaat kunnen behalen voor de klant. Wat ik zelf ook belangrijk vind is dat de klant bij ons kan ontspannen en echt even tijd voor zichzelf kan nemen.

Welke trend die er nu is vind je leuk en waarom?
De technologieën die Dermalogica in hun producten gebruikt, vind ik erg bijzonder. Zij bieden bijvoorbeeld in de moisturizers een technologie om de SPF te verpakken, de Oleosome technologie. Dankzij de Oleosome technologie kan de spf verhoogd worden zonder meer filters te hoeven gebruiken, oleosomen zijn holle zaden van planten, doordat ze hol zijn, kunnen er werkzame ingrediënten in worden gestopt en werken ze als perfecte ‘drager’ voor UV-filters.

Welke behandeling in de salon is jouw favoriet?
De PROSKIN60 is mijn favoriet. Dit is de meest gekozen behandeling bij Evie Style, en met deze gezichtsbehandeling kunnen we de klant laten kennismaken met Dermalogica. De behandeling word volledig gepersonaliseerd naar de behoefte van de huid.

Welk product is jouw favoriet en waarom?
De precleanse van Dermalogica in combinatie de cleanser die aangepast word aan het huidtype. De precleanse is voor elk huidtype en reinigt de huid grondig van alle make up en afvalstoffen die op de huid terecht komen.
Ik nodig je graag uit om kennis te komen maken met mij en de schoonheidssalon van Evie Style. Ik heb een passie voor mijn werk en vind het erg fijn om je te laten ontspannen. Bewust tijd nemen om voor jezelf en je huid te zorgen, dat gun ik iedereen!

Groetjes,

Georgina

Schoonheidsspecialiste en pedicure

Wil jij een behandeling boeken bij Georgina?

Ze is Dermalogica Specialist en houd ervan ontspanning te bieden tijdens de treatment!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!