Meet Sanne

Wat doe je precies bij Evie Style?
Mijn naam is Sanne en ik ben al een aantal jaar Dermalogica expert. Tot op de dag van vandaag werk ik ontzettend graag met de producten van Dermalogica omdat ik mijn klanten dolgraag wil helpen een gezonde huid te verkrijgen. Ik ben ook pedicure en verzorg ook met alle plezier Gel Color Manicures van OPI.

Hoelang werk je al bij Evie Style?
In maart werk ik hier alweer 2 jaar met veel plezier bij Evie Style. We zijn een enthousiast team en mijn passie is echt huidverbetering en alles in het werk zetten om het hoogst maximale voor de klant te behalen op het gebied van huidverbetering. Soms komen er klanten met bijvoorbeeld huidproblemen, of willen zij aan huidveroudering werken. Ik vind het dan een uitdaging om met een huidverzorgingsplan aan de gang te gaan. Ik zeg wel altijd tegen mijn klanten, we doen het samen zowel met de ProSkin behandelingen en peelings, maar het thuis onderhouden en verzorgen is minstens zo belangrijk! Dermalogica is een merk wat huidverbetering kan bieden voor iedereen! Ongeacht je huidtype of huidconditie, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Wat vind jij bijzonder aan Evie Style?
Ik vind het bijzonder en uniek dat alle behandelingen op maat gemaakt worden. Volledig gepersonaliseerd voor de klant! Iedere huid, ieder haar is anders.
Welke trend die er nu is vind je leuk en waarom?
Face fit is echt van nu! Een korte behandeling van 10 min waarin we nieuwe producten introduceren en een bijpassend advies kunnen geven. We werken dan met professional only producten en kunnen je een snelle boost geven voor de huid!

Welke behandeling in de salon is jouw favoriet en waarom?
De pro power peel van 60 min vind ik het leukst omdat er met deze behandeling het meeste resultaat geboekt kan worden en de klanten die hiervoor komen al gevorderd zijn met behandelingen van Dermalogica en thuis gebruik maken van krachtige producten omdat zij zich in willen zetten voor een mooiere huid. De voor en na resultaten zijn verbluffend.

Welk product is jouw favoriet en waarom?
Eigenlijk zijn alle producten van dermalogica mijn favoriete producten omdat voor elke huidconditie en huidtype er iets te bieden is. Natuurlijk springen er voor mijn eigen huid een paar producten uit zoals de precleanse, de nr1. reiniging om alle make up en vuiligheid van mijn huid te verwijderen. Vervolgt door de Skin resurfacing cleanser om mijn huid optimaal schoon te maken en licht te exfolieren door het ingrediƫnt melkzuur, de multi vitamine power firm voor rondom mijn ogen en lippen om preventief tegen fijne lijntjes te werken. De phyto replenishing oil om mijn huid voldoende te hydrateren en voor te bereiden op de moisturizer. Deze twee meng ik met elkaar en zo heb ik ook nog eens een mooie glow elke dag op mijn huid!

Wat zou jij iedereen willen aanraden om ieder geval als basis voor hun huid te gebruiken?
Ik vind echt dat iedereen de Precleanse van Dermalogica zou moeten gebruiken, omdat deze de huid zo grondig reinigt en ook voor ieder huidtype geschikt is. Een exfoliant mag niet ontbreken, deze verwijdert dode huidcellen en laat de huid stralen. Uiteraard een moisturizer, maar altijd opgevolgd door een SPF, zonnebescherming. Dit is het allerbelangrijkste anti-aging ingrediƫnt wat mij betreft!
Ik zie je graag bij mij in de salon, dan maken we samen een huidverzorgingsplan op maat! Ik begeleid je graag naar een mooie en gezonde huid! Ga jij de samenwerking met mij aan?

Sanne

Dermalogica Expert

Wil je een afspraak bij Sanne maken?

Wil je kennismaken met de PROSKIN gezichtsbehandeling?

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!