Natascha is fan van Prisma Protect!

Sinds een aantal weken gebruik ik nu de Prisma Protect van Dermalogica. Ik behoor nog tot de jongere doelgroep zeiden mijn collega’s Kim en Sanne, Dermalogica Experts. Dat is nog eens een compliment dacht ik. Ik vind nieuwe producten uit proberen altijd erg leuk, zeker als het om huid, haar en make up gaat. Op mijn huid ben ik extra gefocust nadat ik twee jaar geleden erg last had van huidproblemen door een Vit B tekort. Ik had last van roodheid en onzuiverheden en voelde me erg ongemakkelijk hierbij. Ik weet sinds toen dat een goede huidverzorging echt heel belangrijk is. En dat voeding en omgevingsfactoren hier een flinke invloed op heeft. Ondanks dat ik hairstylist ben, heb ik me erg verdiept in huidverzorging en de effecten van invloeden van buitenaf! Ik let op mijn gezondheid qua voeding en kies heel bewust voor Dermalogica en Jane Iredale voor mijn huid.

Waarom ik de Prisma Protect van Dermalogica zo prettig vind?
Allereerst vind ik het belangrijk dat ik elke dag een SPF draag. Dit is namelijk zo belangrijk in de strijd tegen huidveroudering en pigmentvlekken, en ja pigmentvlekken had ik ook! Maar door de PRO SKIN behandelingen en de PRO POWER PEEL van Dermalogica zijn die aardig lichter geworden! Ik heb hoge verwachtingen van een crème en de Prisma Protect voldoet voor mij dus volledig! Ik vind het belangrijk om nu al tegen huidveroudering te werken en die pigmentvlekken niet terug te laten komen en de crème moet goed hydrateren. De prisma protect spf30 geeft mijn huid de nodige bescherming tegen UV-A en UV-B stralen. En daarbij ook tegen luchtvervuiling. De prisma protect spf30 blokkeert 85% van het fijnstof, dat vond ik echt interessant om te horen. De fijnstof wat er in de lucht hangt, daar had ik eigenlijk nog nooit bij stilgestaan wat voor invloed dit heeft op je huid. Het is dus echt een alles in 1 moisturizer voor mij. Hij geeft trouwens ook een mooie glow. Het daglicht word omgezet in energie voor je huid en activeert daardoor de ingrediënten voor deze mooie finish op de huid.

Je gezicht is ook je visitekaartje
Daarom probeer ik bijna elke maand een PROSKIN van Dermalogica te ondergaan bij Evie Style, zodat mijn huid er altijd zo mooi en gezond mogelijk blijft. Ik vind het fijn om dan van mijn collega’s te horen hoe het ervoor staat met mijn huid. Mijn vochtgehalte wisselt ook sterk, en de behandeling word ook iedere keer aangepast aan mijn huidconditie van dat moment! Dus iedere keer een andere focus! Geen behandeling is hetzelfde.

Groetjes Natascha

Salon Manager & Topstyliste bij Evie Style

Laat je eens verwennen!

Laat je eens verwennen door onze Dermalogica Experts en ervaar wat Dermalogica voor jou kan betekenen!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!