Oplaplex

bij Evie Style.

Wat is Olaplex en wat doet het?

Olaplex is een haarbehandeling die het mogelijk maakt om je haar te kleuren en te stylen zonder dat je haar beschadigt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen aan het haar.

No.1 & 2 Olaplex tijdens je kleurbehandeling

No.1 van Olaplex; Tijdens het kleuren bij Evie Style kan Olaplex worden toegevoegd aan de verf. Deze toevoeging zorgt ervoor dat je haar niet beschadigt tijdens het kleurproces. Olaplex repareert en herstelt het haar.

No. 2 van Olaplex; na je kleurbehandeling. Stap 2 is het aanbrengen van verzorging na het uitspoelen van de kleur en heeft een inwerktijd nodig. Deze stap zorgt voor het opbouwen en herstellen van de resterende gebroken verbindingen voor gezond, sterk en glanzend haar.


Olaplex No.1 en No. 2 worden alleen gebruikt in de salon. Voor thuis hebben we andere verzorging, dat zijn No 3, 4 & 5.

Olaplex No.4 & No.5

Olaplex voor thuis; shampoo is No.4 en conditioner is No.5
Olaplex heeft voor thuis shampoo en conditioner erbij. Het is belangrijk om het thuis goed bij te houden voor blijvend gezond, mooi en glanzend haar.

Olaplex shampoo en conditioner zijn;

– glutenvrij, sulfaatvrij, niet toxisch, parabenenvrij
– anger kleurbehoud

– hersteld het haar van binnenuit

– haar wordt sterker, gezonder en glanzender

Olaplex Bond Smoother No.6

Olaplex Smooth Bonder is een sterk geconcentreerde verzorgende leave in styling crème voor alle haartypes en chemisch behandeld haar.
Olaplex Bond Smoother;
– versterkt en hydrateert
– versnelt de droogtijd tijdens het stylen
– elimineert tot 72 uur Frizz
– bevat geen sulfaten, parabenen of gluten en is 100% veganistisch

Olaplex No.7 Bonding Oil

Herstelt en versterkt het haar. De Olaplex olie werkt hitte beschermend, vermindert pluizig haar en maakt het haar glanzend en houdt het de haarkleur langer fris.

Olaplex herstelbehandeling bij Evie Style

Bij Evie Style vinden wij de kwaliteit van je haar heel belangrijk. We geven dan ook eerlijk advies over je haarkleur, haarkwaliteit en wat het mooiste bij je past en wat je haar nodig heeft voor het mooiste resultaat. Wanneer je haar echt beschadigd is en je eigenlijk niet opnieuw je haar zou moeten kleuren kun je kiezen voor de herstelbehandeling. Je haar wordt dan voorafgaand aan de kleurbehandeling hersteld.  Ook kun je ervoor kiezen deze treatment als ‘losse’ behandeling te ondergaan om je haar te herstellen.

Let’s plan a date!

Heb je vragen, bel of mail ons gerust!

T 010 71 44 960
E info@eviestyle.nl

Evie style

Binnenrotte 117
3011 HB Rotterdam

Contact

010 - 714 49 60
info@eviestyle.nl

Tijden

Ma: 09:30 - 17:30 uur

Di - Woe :  9:30 - 20:00 uur

Vrij: 09:30 - 17:30 uur

Za: 09:00 - 17:00 uur

 

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?