Our story

Evie Style is gestart door 3 Rotterdamse zussen, Kim, Martine en Eveline. Wij hebben onze krachten gebundeld in het centrum van Rotterdam met als doel; een beauty totaal concept creëren met voldoende ruimte voor een moment van ontspanning en aandacht voor jouw uiterlijk. Klanten kunnen vertrouwen op een persoonlijk en eerlijk advies met een heldere uitleg over onze behandelingen en producten. Specialisten in haar, huid, make up, hand- en voetverzorging

-Wij adviseren je graag over onze behandelingen en producten.
-Kleur creëren is onze passie!
-(Maatwerk)behandelingen op basis van je wensen, budget en tijd.

Bij ons staan service en kwaliteit voorop. Wil je je haar laten doen? Dan maken wij altijd een prijsopgave aan de hand van een intake! Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je je nagels eens lekker verzorgen tijdens de inwerktijd van je haarkleuring? Of wat dacht je van een pedicure? Je moet toch wachten tot je mooiste kleurcreatie ingewerkt is. Dit kan allemaal bij Evie Style in Rotterdam.


We werken inmiddels met een team van 11 enthousiaste, passievolle en gedreven collega’s om jouw een ultieme beleving te geven op het gebied van Beauty! De meeste behandelingen kun je online boeken, maar kom je voor het eerst voor je haar, dan adviseren wij altijd eerst even te bellen om je wensen door te nemen! We nemen dan graag wat extra tijd voor je.

Ben je ook enthousiast geworden? Wil je graag kennis maken met ons team van toppers? Bel of mail ons en we helpen je graag! Sinds kort bieden wij ook een Whatsapp service, hiermee kun je ook een korte vraag aan ons stellen! Ga naar onze website op www.eviestyle.nl en klik op het whatsapp icoontje.

Liefs,

Eveline Martine Kim

Founders

Wat kunnen wij allemaal voor je doen?

Wij helpen je graag met een mooie nieuwe haarkleur, mooi verzorgde handen en voeten, en een mooie huid! Dit doen wij met mooie en professionele merken.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!