Powder Me Jane Iredale

De ‘droge’ zonnebrand crème van Jane Iredale

Het is Eveline’s favoriete zonnebrand product, al jaren! Ze vind het een erg makkelijke en fijne manier om poeder zonnebrand aan te brengen.
Het heeft een fysische zonnefilter met een breed spectrum SPF 30, is water bestendig tot 40 minuten, en kan gemakkelijk op verschillende manieren worden toegepast.

Als je je afvraagt wat een fysische zonnefilter inhoudt?
Er zijn chemische en fysische zonnefilters. Chemische filters trekken in de huid en absorberen hier de uv-straling. Fysische zonnefilters liggen als een laagje op je huid en ‘weerkaatsen’ het zonlicht. Fysische filters zijn bijvoorbeeld titaniumoxide en zinkoxide. Fysische zonnefilters geven bijna nooit een allergische reactie. Ideaal dus voor de gevoelige huid.

Hoe gebruik ik de Powder Me?
Gebruik de ingebouwde applicator. Breng de Powder-Me SPF aan met behulp van de applicator om het poeder op de huid te ‘stempelen’, en vervolgens te verdelen. Zorg er wel voor dat je de poeder aanbrengt zodat het alle gebieden die aan de zon worden blootgesteld volledig bedekt. Weet je wat ook zo fijn en ideaal is, je kunt de powder ME gebruiken over je make up die je ’s ochtends hebt aangebracht. Dus als je lekker op je festival staat te swingen, stop de Powder Me in je tasje en breng over je make up aan, en je mooie ‘look’ blijft gewoon even mooi. Of als je lekker na je werk op een terrasje gaat zitten!

Leuke tips met de Powder me
Maak je eigen glinsterende zonnebrandcrème. Als je op zoek bent naar een beetje extra glans met je zonbescherming, combineer Powder-Me SPF met Golden Shimmer Face en Body Lotion van Jane Iredale. Het geeft je de perfecte stralende gloed voor je volgende muziekfestival of bruiloft bij zonsondergang.

Super handig voor de hoofdhuid
De powder me is ook erg handig voor de man en bijvoorbeeld zijn hoofdhuid! De poeder voorkomt dat het haar te vet wordt zoals bij zonnebrandcrème en geeft tegelijkertijd je hoofdhuid de broodnodige bescherming tegen de zon!

Ook super handig voor de kids!
De powder me is super handig om op de toetjes van je kleine kids aan te brengen. Door de fysische zonnefilter, die zonlicht reflecteert is het meest veilige en ideaal voor de kinderhuid. En wat dacht je van al dat plakkerige zand als je je kind hebt ingesmeerd, dan blijft het niet plakken met de Powder Me van Jane Iredale! Wel zo fijn dus!

Groetjes,

 

Team Evie Style

Beauty Experts

Wat is jouw favoriete SPF product?

Bij Evie Style hebben we meerdere SPF producten, de foundations van Jane Iredale bevatten al een SPF en de POWDER ME is om overdag bij te werken! Deze mag niet ontbreken in je handtas!

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!