Sacha wil Blonder

Het verhaal van een meisje dat heel graag blond haar wil hebben

Sacha ging voor 5 maanden stage lopen in New York en zoals de foto laat zien had zij na 5 maanden een behoorlijk donkere uitgroei, en lichte maar wel wat geel blonde lengtes en punten door gebrek aan onderhoud aan haar kleuring.

Terug uit New York
Toen Sacha net terug was uit New York maakte ze direct een afspraak bij Evie Style om haar haar te laten kleuren, dit was in februari. Ik gebruikte een kleurtechniek met heel veel folies.

Nog blonder
Deze keer wilde Sacha ervoor zorgen dat ze haar kleur goed ging ‘bijhouden’ en blond is voor haar niet snel blond genoeg dus in april ging Sacha voor haar 2e highlights afspraak bij Evie Style. Ze werd weer nog een stukje blonder!

Blondst
Sacha laat er geen gras over groeien en begin mei begint ze aan haar 3e highlights behandeling om voor het ultieme lichtblond gevoel te gaan! Oftewel ‘coolblond’. Maar daarbij blijft haar kleur super fris!

Investeren en onderhouden
Wat ik met dit verhaaltje wil vertellen is dat mooi blond haar investering in tijd en onderhoud vergt. Met de Kerastase Blond Absolu lijn kun je je prachtige blonde haar goed verzorgen en ook de kleur op de juiste ‘toon’ houden voor een langere periode!
Kom voor jouw mogelijkheden eens langs voor een vrijblijvend advies bij Evie Style in Rotterdam! Color experts! Color is our passion, Blond is our specialty!

Liefs,

Patricia

Topstylist

Hoe krijg je mooi blond haar?

Mooi blond haar vergt tijd in onderhoud en investering. Laat je door ons adviseren over welke kleurbehandeling bij jouw past en hoe jij je blonde kleur mooi en fris houdt.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!