Tips voor Blond Haar

 

1.Mooi blond haar; laat het over aan een kleurspecialist!
Ons eerste advies, ga niet thuis zelf je haar kleuren! Behalve als je houdt van verassingen. Je haar blond verven is altijd een chemisch proces dat vaak ongewenste resultaten geeft zoals een oranje of ei-gele gloed in je blonde haar.
De haarstylisten bij Evie Style zijn opgeleid tot echte kleurexperts. Daardoor weten we welke professionele kleurproducten en blond tinten leiden tot het gewenste resultaat.
Want wil je eigenlijk blond zijn door middel van veel highlights zoals Chantal Janzen of Vivian Reijs heeft. Of heb je weinig tijd en wil je toch graag blond zijn zoals Nicolette van Dam & Wendy van Dijk dan kiezen we meestal voor een combinatie kleuring. Dit is thuis echt niet mogelijk, ook niet door je vriendin die zo handig is met haar eigen haar.

2.Een goede intake is van groot belang
Daarom bieden we bij Evie Style in Rotterdam-centrum de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een 5 á 10 minuten (gratis) intakegesprek. Wij kunnen je dan precies vertellen welke blond tinten of welke kleurtechniek(en) het gewenste resultaat geven inclusief een indicatie van de prijs van de kleurhandeling. Op deze manier kunnen wij klanten helpen bij hun wensen en verwachtingen en wat dit betekent voor je bankrekening. Want ja… wil je balayage of babylights, of juist een bronzing beauty zijn zoals Lieke van Lexmond? Of ben je bang dat je haar kapot gaat van het kleuren maar heb je wel zin in meer blond in je haar deze zomer? Kom dan langs bij Evie Style, we vinden een oplossing voor je haarkwaliteit, budget en tijd. Zo niet, dan vertellen we jou dat eerlijk.

3.Was je haar met Kerastase Blond Absolu
Als je blij bent met je blonde haar dan je wil die blonde haarkleur zo lang mogelijk mooi en fris houden. Wil je daarnaast ook je (lange) haar verzorgen? Gebruik dan de nieuwe Kerastase ‘zilvershampoo’. Deze gaat het ontstaan van gele en warme ondertonen in je haar tegen. De shampoo verzorgt je haar en is paars van kleur. Paars is complementair aan de kleur geel en daarom neutraliseert hij het ‘gele’ in je haar. Er zijn twee varianten van Kerastase Blond Abslolue lijn die je blond haarkleur zo optimaal mooi en fris te houden! Kerastase Bain Ultra Violet of Kerastase Bain Lumiere. Uiteraard bevat de lijn ook een hele fijne conditioner, de Kerastase Cicaflash. Het heeft de herstellende werking van een masker maar je kunt het gebruiken als een conditioner, een kortere inwerktijd dus! Het voorkomt haarbreuk en biedt voeding aan de haarvezel, en bevat hyaluronzuur en edelweiss bloem als verzorgende ingrediënten. Het masker van deze lijn, Kerastase Masque Ultra Violet, neutraliseert ook de warme ondertonen in het haar en biedt optimale verzorging!

4.Verzorg en bescherm je haar met een serum
Bescherm en verzorg je haar met goede stylingsproducten. Iedereen heeft wel eens last van pluizig en droog haar. Veel vrouwen bestrijden dit probleem met een olie. Een nadeel is dat olie je haar vaak vet maakt. En olie pakt het probleem niet aan, het verdoezelt alleen. Een heel goed alternatief is een haarserum, niet veel mensen zijn hiervan op de hoogte. Het Kerastase Cicaplasma leave-in serum is een echte multi-tasker. Tegelijkertijd een hitte -en UV beschermer en ook versteviging en bescherming tegen de hitte van je föhn, stijltang etc. De ingrediënten in dit serum zorgen ook nog voor het behoud van je mooie blonde haarkleur. Niemand wil toch geel blond en pluizig haar!

Waarschijnlijk zijn deze tips jou niet onbekend, maar pas je ze ook echt toe? Je kunt ook zelf echt een hoop doen aan het behouden van je mooie blonde kleur. Laat je adviseren door een kleurexpert bij Evie Style, de blond kapper in Rotterdam centrum!

Liefs,

Evie Style

Hairstylisten

Kerastase Blond Absolu

Deze lijn van Kerastase helpt jou om je mooie blonde lokken optimaal koel en fris te houden! Heb je al eens gekeken hoeveel soorten kleuringen wij aanbieden voor blond haar?

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!