Color

Your Beauty

evie   style

Wie zijn wij?
Evie Style is een beauty totaalconcept gevestigd aan de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam.

Wat dat precies betekent? Hier kun je terecht voor hair&colour, skincare, manicure, pedicure en make-up. Kleur staat daarbij centraal. Het team kijkt bij elke service waar jij nog mooier van wordt: koele of warme kleuren, veel of weinig contrast en de combinatie met je huid- en oogkleur.

Tien jaar geleden is Evie Style opgericht door de drie zussen Eveline, Martine en Kim, die het concept hebben weten uit te bouwen tot een succesvol familiebedrijf. Inmiddels werken ze met 10 gedreven collega’s en hebben ze een gezamenlijke missie: bij elke klant het beste naar boven halen. Niet alleen door middel van uiterlijke verzorging, maar ook door een persoonlijke benadering en op maat gemaakt beauty advies.

Of je nu gaat voor nieuwe lokken, een ontspannende huidbehandeling of de perfecte look voor een feestje: bij Evie Style ben je op het goede adres!

The brands

Bij Evie Style gaan wij alleen voor het allerbeste! Ieder merk in de salon is zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en innovatie. Hier vind je een overzicht van alle merken die onze (TOP)stylisten gebruiken.

Vacatures

Evie Style is altijd op zoek naar ambitieuze toppers!
Ben jij gek op beauty en is elke klant voor jou speciaal?
Dan staan wij altijd open voor een gesprek met jou.

Haarstylist

Haarstylist

Gezocht TOP haarstylist met ambitie!
Zijn good hair days jouw specialiteit?

Kapperstalent

Kapperstalent

kapperstalent gezocht!
Kom jij stage lopen bij Evie Style?

Pin It on Pinterest