Creators

of Beauty

kapperstalent  gezocht!

Kom  jij  stage  lopen  bij  Evie  Style?

Over jou
Jij bent een student(e) aan de NKA en op zoek naar de allerleukste stage die er is, met de mogelijkheid tot blijven na het behalen van je diploma. Jij bent helemaal gek op haar en kunt klanten dat speciale gevoel geven.

De werkzaamheden
We nodigen je uit om kennis te maken met Evie Style en de werkzaamheden binnen onze salon. Hierdoor zal je de verschillende onderdelen van het kappersvak leren kennen! Wij houden graag een duidelijk groeiplan aan voor jouw persoonlijke ontwikkeling als stylist, deze stellen we dan ook graag samen met jou (en je begeleider) op.

Jouw skills
– Je bent leergierig, dit merken wij doordat je binnen de kortste keren
– Service is voor jou geen afdeling, maar een mentaliteit
– Kwaliteit is voor jou heel belangrijk, want goed kan altijd beter
– Maar bovenal wil je mensen mooier maken!

Waarom je bij ons wilt werken
We streven naar beauty en kwaliteit op elk gebied. Daarom besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en vinden we het belangrijk dat ons team perfect op elkaar aansluit. Bij ons werk je niet alleen, maar kom je samen verder met een team van enthousiaste collega’s. En dat is voor ons de unieke basis voor beauty!

Wat bieden wij
– Een dynamische stage voor 3-5 dagen per week
– Een team van extreem leuke collega’s
– De mogelijkheid tot aanvullende training en workshops
– Korting op onze mooie producten

Over Evie style
Evie Style is een beauty totaalconcept gevestigd aan de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam. Tien jaar geleden opgericht door drie zussen die het concept hebben weten uit te bouwen tot een succesvol familiebedrijf. Inmiddels werken we met 10 gedreven collega’s en hebben we een gezamenlijke missie: bij elke klant het beste naar boven halen. Niet alleen door middel van uiterlijke verzorging, maar ook door onze persoonlijke benadering en ons op maat gemaakt beauty advies. Met onze passie voor beauty willen we onze klanten laten stralen, met het doel dat zij altijd en overal stijlvol voor de dag komen.

Onze diensten: Hair & Color – Skincare – Feet – Manicure – Make-up

Ja, ik wil!
Interesse? Mail je CV met een korte motivatie naar martine@eviestyle.nl Langskomen mag uiteraard ook! Ons adres is Binnenrotte 117, 3011 HB Rotterdam.

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?