Creators

of Beauty

Gezocht  TOP haarstylist met  ambitie!

Zijn  good  hair  days  jouw  specialiteit?

Over jou
Je eigen (en andermans) haar doen is voor jou een tweede natuur. Jij weet elke dag de mooiste haarcreaties te maken, en bezorgt bij anderen altijd dat wow moment. Van interactie met klanten krijg jij veel positieve energie en je weet hen als geen ander te inspireren met jouw ideeën. Je ziet er verzorgd uit en hebt een proactieve houding. Knippen, kleuren, highlights, blow-dry, met jouw talent weet jij iedereen omver te blazen (figuurlijk dan)!

De werkzaamheden
Als TOP haarstylist maak je onderdeel uit van ons enthousiaste team van toppers, die ervoor zorgen dat elke klant met een grote glimlach de deur uitgaat. Maar vooral ook weer terugkomt. Je draagt een grote verantwoordelijkheid: de tevredenheid van iedereen die bij ons binnenkomt. Dit snap jij, want elke gast is voor jou speciaal. Je schudt moeiteloos persoonlijke haar-adviezen uit je mouw en kunt goed beoordelen welke haarstijl het meest passend is. Je adviseert en inspireert. Je leert elke dag wel iets nieuws en bent continu je vaardigheden aan het ontwikkelen en professionaliseren.

Jouw skills
– Je hebt drie of meer jaar werkervaring en bent bekend met het hoge segment
– Je bent leergierig en wil jezelf verder ontwikkelen
– Service is voor jou geen afdeling, maar een mentaliteit
– Je bent gek op haar en kunt anderen hierover perfect adviseren
– Productervaring met L’Oreal, Kerastase of Redken is een streepje voor
– Je neemt initiatief en kan goed samenwerken
– Maar bovenal wil je mensen mooier maken!

Waarom je bij ons wilt werken
We streven naar beauty en kwaliteit op elk gebied. Daarom besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers en vinden we het belangrijk dat ons team perfect op elkaar aansluit. Bij ons werk je niet alleen, maar kom je samen verder met een team van enthousiaste collega’s. En dat is voor ons de unieke basis voor beauty!

Wat bieden wij
– Een dynamische baan tussen 3-5 dagen per week
– Een team van extreem leuke collega’s
– De mogelijkheid tot aanvullende training en workshops – Het bezoeken van vakgerelateerde beurzen of events
– Korting op onze producten

Over Evie style
Evie Style is een beauty totaalconcept gevestigd aan de Binnenrotte in het centrum van Rotterdam. Tien jaar geleden opgericht door drie zussen die het concept hebben weten uit te bouwen tot een succesvol familiebedrijf. Inmiddels werken we met 10 gedreven collega’s en hebben we een gezamenlijke missie: bij elke klant het beste naar boven halen. Niet alleen door middel van uiterlijke verzorging, maar ook door onze persoonlijke benadering en ons op maat gemaakt beauty advies. Met onze passie voor beauty willen we onze klanten laten stralen, met het doel dat zij altijd en overal stijlvol voor de dag komen.

Onze diensten
Hair – Face – Hands – Feet
Enthousiast? Stuur je CV en motivatie naar info@eviestyle.nl
Evie’s tip: Vertel ons jouw allerbeste hair tip en laat ons zien dat jij onmisbaar bent binnen het Evie Style team!

Pin It on Pinterest

× Hoe kunnen wij je helpen?