Wat is Balayage?

Wat is Balayage?

Balayage is een kleurtechniek die past bij iedere haarstijl. Het maakt eigenlijk niet uit of je kort of lang haar hebt, blond haar of donker haar. Balayage is voor iedereen geschikt. Onze kapsalon in Rotterdam heeft meerdere kleurtechnieken voor iedereen. Bij Balayage creëren we een mooie, subtiele kleur overloop. In de lengte en punten is het haar eigenlijk blonder, en bij de aanzet iets donkerder. Balayage begint eigenlijk nooit bij de aanzet van je haar in tegenstelling tot een highlight techniek met folies. Een Balayage kleuring word aangepast aan de manier waarop je haar valt. Eigenlijk kies je voor Balayage als je voor een natuurlijk blonde kleuring wilt gaan. Bij Balayage brengen onze Haarstylisten de haarverf aan door middel van Fading techniek. Groot voordeel is dat je nauwelijks uitgroei hebt en de natuurlijke look behoudt.

Hoe hou je zolang mogelijk plezier van je kleur?

Wil je de kleur mooi onderhouden om zolang mogelijk plezier te houden van je haarkleur, adviseren wij de verzorgende Shampoo en Conditioner van Living Proof, Olaplex of Oribe. En wil je de kleur mooi ‘koel blond’ houden gebruik dan af en toe de kleurshampoo. Tijdens de Balayage kleur behandeling, adviseren wij Olaplex, dit voegen wij toe aan de haarverf en beschermt en hersteld je haar tijdens het kleuren. Ook kun je dit thuis onderhouden met Olaplex producten. Hierover kun je meer lezen op onze website.

Welke kleurtechniek is voor mij geschikt?

Onze Haarstylisten adviseren je graag over welke kleurtechniek het mooist bij jouw haar past. Bij Evie Style luisteren we naar jouw wensen en geven we graag eerlijk advies. We kijken daarbij waar jij nog mooier van wordt: koele of warme kleuren, veel of weinig contrast en de combinatie met je huid- en oogkleur. Ieder haar is anders: wij stemmen graag persoonlijk met jou af wat jij het liefste wilt bereiken en wat daar het beste bij past.
Kom vrijblijvend langs bij ons in de salon in het centrum van Rotterdam, voor een gratis advies en een bijbehorende prijsopgave. 

Hou jij van die natural ‘Beach Look’ ? Dan is Balayage echt iets voor jou. Mooie overloop van kleuren alsof je net terug bent van vakantie. ‘Sun kissed’ look word het vaak genoemd.

Liefs,

Eveline

Advanced Color Specialist

Past Balayage bij mij?

Balayage is een mooie overloop van donker naar licht haar. We helpen je graag voor een kleuradvies.

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?