Wel of geen droog shampoo?

Droogshampoo, helpt dit nu echt?

Ja het helpt echt! De droogshampoo van Living Proof is wat ons betreft, een geweldige droogshampoo, het is de enige droogshampoo die het haar ook echt reinigt! De Living Proof Dry Shampoo verwijdert vuil, olie en talg, zodat je echt je wasbeurt kunt uitstellen, soms wel 2 tot 3 dagen. Wij vertellen je graag hoe dit kan.

Meestal blijven er bij het gebruik van droogshampoo’s vuilresten achter in je haar! En krijg je een soort build up. In de Dry Shampoo van Living Proof zit een unieke formule en ingrediënten die ervoor zorgen dat je het vuil zo uit je haar schudt of borstelt. Het bevat o.a rijst zetmeel en cellulose, dit zijn poeders die talg en olie absorberen. En de drog shampoo bevat het unieke Healthy Hair Molecuul (gepatenteerd molecuul) die weert vuil, voorkomt frizz, polijst en beschermt elk afzonderlijke haar, het verzacht zonder het haar te verzwaren. De geur neutraliseurt en elimineert ongewenste geuren. De time-release geur die Perfect Hair Day Dry Shampoo bevat zorgt voor een lichte schone geur gedurende de dag. Omdat de Perfect Hair Day Dry Shampoo van Living Proof vrijwel geen zichtbare residu achterlaat, is het geschikt voor alle haarkleuren. Ook voor donker haar! 

Als je de droogshampoo op je haar hebt gesprayd, lijkt het net alsof je haar een hele grijze uitgroei heeft, dit zijn de poeders die moet je 30 seconden hun werk laten doen, vervolgens borstel je het er zo uit! Weg met al dat vuil, zweet, olie en talg op je haar. Hello volume en schoon haar. 

Schoon haar tussen je wasbeurten door met Living Proof Dry Shampoo.

Hoe gebruik je de Dry Shampoo van Living Proof?
Spray ongeveer 20 cm van je hoofdhuid en neem meerdere passe’s om met een vloeiende beweging te kunnen sprayen. Laat de witte poeder een halve minuut inwerken, beetje schudden met je haar en lekker door borstelen, het word niet stug en je kunt heel makkelijk je haar weer glad krijgen en de poeder verdwijnt!

Wil je nu meer weten over de droogshampoo? Kom eens bij ons langs, dan doen we het even voor en kun je het zelf ervaren!

Team Evie Style

Heb jij al eens een droogshampoo gebruikt?

Kom dan eens langs, dan proberen we het even bij je uit

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!

× Hoe kunnen wij je helpen?